5 Redenen Om GTA V Te Kopen

Begin volgend jaar zal GTA V uitkomen, de nieuwste versie uit de Grand Theft Auto serie. Het is een game waar veel mensen naar uit zullen kijken, er wordt ook gezegd dat elke GTA game waar een cijfer achter staat de beste zijn en weer grote vernieuwingen zal bevatten. Omdat we ook niet op de game kunnen wachten hebben we alvast een lijstje gemaakt met vijf redenen waarom je de game zou moeten kopen.

1. Er is deze keer niet één hoofdpersonage waarmee je kunt spelen, maar drie. Nu is er de keuze tussen Michael, Trevor en Franklin en je kunt deze personages wisselen wanneer je maar wil, buiten de missies om. Je kan wel met de drie personages tegelijk op stap gaan op een missie en dan heb je wel de mogelijkheid om tijdens de missie te wisselen van personage. Ook kan je bepaalde hobbies uitvoeren met de personages, zoals yoga, triatlon, jetskiën, tennis en golf. Je kan niet met alle karakters alle activiteiten je hobby maken, maar elk personage heeft zo zijn eigen hobbies.

2. De spelwereld van GTA 5 is groter dan die van GTA San Andreas, GTA 4 en Red Dead Redemption bij elkaar en bestaat uit verschillende omgevingen. Je hebt bijvoorbeeld de stad Los Santos, een wildernis, voorsteden, wijngaarden, de berg Chiliad, een zoutmeer en een militaire basis. Rockstar heeft gekozen voor één grote stad in plaats van twee of drie steden, omdat de studio hierdoor alle aandacht kon richten op het zo goed mogelijk neerzetten van deze plaats.

3. Het autorijden is realistischer dan in eerdere games uit de serie. Met uitgebreide physics hebben ze geprobeerd het autorijden net zo te laten voelen als in de goede racegames.

4. Zoals in Red Dead Redemption is er voor de grote gebieden buiten de stad om een dynamisch missiesysteem, waar je aan de kant van de weg dingen ziet gebeuren waarmee je je kunt bemoeien, maar die je ook kunt negeren.

5. In Grand Theft Auto 5 zitten meer voertuigen dan ooit in een GTA, waaronder naast de gebruikelijke auto’s en trucks onder andere helikopters, vliegtuigen, dirt bikes, ATV’s, Jet Skis, gewone fietsen, BMX-fietsen en mountain bikes.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: