Kort nieuws: Nieuwtjes over onder andere Lil Wayne, Rihanna en Meek Mill

Tijd voor wat korte nieuwtjes, zo zien we dat het Lil Wayne niet echt meezit, zien we dat Rihanna graag nog een keer in haar achterste geknepen zal willen worden door A$AP Rocky en Meek Mill die graag wilt battelen voor ‘kleingeld’.

Het zit Lil Wayne niet mee, zijn rechtszaak die hij had aangespannen tegen Quincy Jones vanwege de documentaire ‘The Carter’ heeft hij verloren. De rapper moet nu een som van $2 miljoen terugbetalen.

Daar komt nu bovenop dat de rapper zijn aankomende album ‘I Am Not A Human Being II’ heeft moeten uitstellen. De reden hiervan is niet duidelijk. Het album stond gepland voor 11 December, dit wordt nu ‘ergens in 2013’.

Rihanna gaat touren, en omdat ze het zo fijn vond dat rapper A$AP Rocky haar in haar achterste kneep tijdens de VMA’s, mag hij het voorprogramma verzorgen tijdens haar Amerikaanse tour.

Meek Mill had een interview met The Warner Sound, daarin vertelde de rapper dat hij rond de 1500 battles heeft gevoerd in zijn leven en dat hij er niet voor terug zou deinzen om tegen Cassidy of Murda Mook te battlen. twee rappers die hier eigenlijk heel groot mee zijn geworden. Wel zei Meek Mill erbij dat hij de battle alleen zou doen als hij ervoor betaald zou krijgen, $100.000 zou volstaan aldus de rapper.

Inmiddels heeft Cassidy al gereageerd. De rapper vertelde aan een radiostation dat hij het idee wel zag zitten maar dat ook hij hiervoor betaald wilt hebben. Tsjah, dit is dus ‘as real as it gets’?

 

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: