De Grote Video Post

Deze post is bedoelt om de meest opvallende video’s en clips (naar onze mening) van de afgelopen dagen op een rijtje te zetten, zodat je niet meer verder hoeft te zoeken. Enjoy!

We beginnen deze post met de nieuwe clip van de legendarische NWA rapper en filmster Ice Cube die te bewonderen was in films als 21 Jump Street en Friday( Gangster rapper en acteur in comedies, het is een heus paradox maar hij komt er mee weg). Het is de video van de track Everythang’s Corrupt” het is een politiek geladen track, wat natuurlijk goed uitkomt bij de Amerikaanse verkiezingen over 2 weken. Tevens is dit de titel track van zijn 10e studio album, de video is hierboven te bekijken.

Onze favoriete Poolse gastarbeidertje Mr.Polska heeft vandaag de clip van de track “Hausa Wausa” gereleased. De track is geproduceerd door wie anders dan Boaz v/d Beatz, die weer eens zorgt voor een nieuwe dosis lekkergaan.

Gesproken over lekker gaan, de mannen van Yellow Claw gaan behoorlijk lekker na succesvolle tracks als “Allermooiste Feestje”, “Krokobil” en “Nooit Meer Slapen”, droppen de mannen een remix van de laatstgenoemde track “Nooit Meer Slapen”. Op deze track worden zij bijgestaan door Ronnie Flex, Kid de Blits en Bokoesam. Deze track is eveneens geproduceerd door Boaz v/d Beatz

Om het album “Dreams and Nightmares” te promoten heeft Meek Mill een documentaire gedropped over de weg naar dit album.

Wie ook een album aan het promoten is Kendrick Lamar, hij is bij de Amerikaanse radio zender K104 langsgeweest waar hij een freestyle in het thema van Halloween.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: