Korte Nieuwtjes

Een goedmakertje voor het niet droppen van een aantal nieuwtjes de afgelopen dagen.

Nieuwtjes over Fat joe, Lloyd die een mixtape dropt, we zien een nieuwe video van French Montana samen met Rick Ross en geven jullie ook een track van The Weeknd die al bijna een week uit is maar zo goed is dat we die jullie niet kunnen onthouden.

  • Fat Joe dropt voor zijn aankomende, nog onbekende, album een track met niet de minste namen. De Bronx born rapper dropt samen met Lil Wayne, Dj Khaled, French Montana en A$AP Rocky een nieuwe track. De track heet Yellow Tape en kan je hieronder beluisteren.
  • R&B zanger Lloyd, niet te verwarren met Lloyd de Meza, dropt een gratis mixtape voor alle fans. De mixtape heet: The Playboy Diaries Volume 1, hetgeen wijst op een reeks mixtapes die komen gaat. Op de mixtape staan onder andere featurings met Wale, Lil Wayne en Roscoe Dash. De mixtape kan je hier gratis downloaden.
  • French Montana en Maybach Music, het is ons een raadsel waarom hij niet tegen zijn huidge label, Bad Boy(van Diddy), zegt dat hij bij Rick Ross wilt tekenen want de heren brengen al weer een nieuwe video uit. French Montana’s mixtape Mac & Cheese 3 dropt 9 november en zijn ‘grote’ debuutalbum Excuse my French moet ook binnenkort droppen. Het aantal video’s dat de heren samen uitbrengen zijn bijna niet meer te tellen. De video kan je hieronder bekijken.
  • The Weeknd is een jonge opkomende R&B artiest uit Canada, die een beetje onder de vleugels van Drake valt. Inmiddels heeft hij al 3 heel solide mixtapes uitgebracht die allemaal gratis te downloaden zijn. Voor zijn opkomende album die bestaat uit een combinatie van eerder uitgebrachte nummers en nieuwe brengt hij nu de single ‘Enemy’ uit. De track kan je hieronder beluisteren.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: