Nike x Doernbecher Freestyle Collectie 2012

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Nike en Oregon Health & Science University Doernbecher Children’s Hospital presenteren de nieuwe sneaker collectie van de samenwerking tussen Nike en patiënten van het ziekenhuis die schoenen mogen ontwerpen voor het goede doel, namelijk het ziekenhuis. Alle opbrengsten van de sneakers gaan naar het OHSU Doernbecher ziekenhuis en dat heeft tot nu toe al $4 miljoen opgeleverd.

Elk jaar mogen patiënten van het kinderziekenhuis met een ernstige ziekte schoenen ontwerpen voor Nike. Het ontwerpen gaat samen met de designers van Nike, maar de kinderen mogen de kleuren, materialen en alle details op de schoenen bepalen om hun persoonlijkheid te reflecteren op de schoen.

De collectie van dit jaar bestaat uit de Nike Dunk High SB, Free Run +2 DB, Air Force 1 DB, Air Max 90 DB en Air Jordan 9 Retro DB. Alle sneakers zijn met een apart design dat je normaal nooit op de schoenen zal zien, en dat maakt ze ook bijzonder.

De Doernbecher collectie zal gelimiteerd verkocht worden bij Nike online en de retail locaties van Nike in Amerika vanaf 30 november. In Nederland zullen ze niet zo makkelijk verkrijgbaar zijn, dus je zal je best moeten doen om ze te vinden.

Bekijk hierboven alle schoenen van de collectie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: