Patta x Converse First String Pro Leather Low & High

Het is “lang” stil geweest in het sneakerwereldje en hetzelfde geld voor Patta. Na het verdwijnen van de fysieke winkel heeft Nederlands bekendste sneakershop geen grote samenwerkingen meer gehad, maar vandaag was weer een een keer goed nieuws.

Patta gaat namelijk samen met Converse de Pro Leather High & Low uitbrengen. Beiden sneakers hebben een cordura upper, doordat de sneakers van dit materiaal zijn gemaakt kan de schoen elke omstandigheid aan.

De high-top heeft een beige gekleurde upper en een paarse zool. De schoen is verder afgewerkt met een paarse en roze branding op de hiel en de tong en een roze velours lining. De low-top heeft een zwarte upper met een paarse velours lining en een wit en paarse branding op de tong.

Naar verwachting zal de schoen op 27 October droppen bij exclusieve retailers en natuurlijk de Patta Webshop. Als Amsterdamse blog zijn wij van SONBORONIC natuurlijk zeer trots dat Patta weer een mooie collabo te pakken heeft. Het is mooi om te zien dat Patta na een grote tegenslag blijft vechten en de grote internationale naam hooghouden. Wij hopen dat zij de stijgende lijn doorzetten!

Advertenties

een reactie

  1. […] de Dam en op loopafstand van het centraal station. Bij de opening op zaterdag zal de nieuwe Patta x Converse Pro Leather Collectie worden gerealesed. De sneakers zullen met een gratis Patta t-shirt komen, exclusief verkrijgbaar […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: