Filling Pieces “ÉÉN Anniversary Pack”

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Filling Pieces is een Amsterdam based schoenenmerk wat het afgelopen jaar grote stappen heeft gemaakt. Van samenwerkingen met Ronnie Fieg (de eigenaar van sneakershop Kith NYC en bekend van de razend populaire Asics en New Balance collabos) tot een samenwerking met online retailer LN-CC. Ook deze keer heeft Filling Pieces een mooie samenwerking in de wacht gesleept met ÉÉN Amsterdam gelegen aan de Cornelis Schuytstraat die zijn 2 jarig bestaan viert.

Filling Pieces zijn filosofie is het gat te vullen tussen de Street Couture en de Haute Couture, vandaar de naam Filling Pieces. Ook in deze collectie komt dat zeer sterk naar boven, de schoenen uit deze “ÉÉN Anniversary Pack” zijn gemaakt van materialen die je normaal niet op een sneaker zal vinden. De schoenen uit deze collectie zijn gemaakt van pony hair en nubuck en zijn in iconische colorways zoals “Leopard” en “Camo” te vinden. Een groot deel van de pack is al in begin oktober in de verkoop gegaan en waren zeer snel uitverkocht. Van deze pack zijn er gisteren 2 kleuren uitgekomen en aankomende week zal de laatste releasen

De colorways die gisteren zijn uitgekomen zijn de “Camo” en de “Navy” en aankomende week word de “Leopard” gereleased. Alle schoenen hebben een upper van ponyhair en een vulcanized rubberen zool met het logo van “ÉÉN” achterop de schoen. Verder heeft de schoen een comfortabele lederen insole met de “1 For Filling Pieces” artwork. Gedetailleerde fotos zijn te zien in de gallery.

De ”Leopard” word naar verwachting op 22 oktober gereleased, verder komt er op deze datum ook een restock van de “Burgundy”en de “Green” colorway. Alle schoenen van deze collectie hebben een prijskaartje van €150 en zijn verkrijgbaar bij “ÉÉN” en de Filling Pieces webshop.

Zijn dit de schoenen die je aan je collectie moet toevoegen voor het najaar? Naar onze mening wel, wij van SONBORONIC kijken uit naar de aankomende “Leopard” release!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: